Tekenen met kinderen

 

Hou je van creatief bezig zijn? Wil je met verschillende materialen werken of misschien nieuwe technieken leren? Regelmatig tekenen we met mooie potloden, b.v. een mandala of dieren, maar we gaan ook lekker kliederen met verf, collage maken, realistisch tekenen, portrettekenen, werken als een kunstenaar .... misschien heb je zelf nog wensen of ideeën ?

Ik werk met kleine groepjes, zo is er genoeg aandacht en persoonlijke begeleiding. Elke twee weken is er een tekenles. Hier staat vooral het plezier in de lessen, het ontwikkelen van de creativiteit en het zelfvertrouwen voorop. Ook hebben we aandacht voor elkaars werk.
Je hoeft echt niet goed te kunnen tekenen, iedereen kan lijnen trekken en dat is al voldoende. Door ook werkvormen te gebruiken die ze niet alledaags tegenkomen zijn de kinderen toch al snel enthousiast en tevreden over hun eigen werk.
De tekenlessen zijn om de week op dinsdagmiddag van 15.30-17.00 uur.
 

 
Kijk ook op facebook voor nog meer foto's.

 

Tekenen met kinderen
Blok van zes lessen (1,5 uur per les) --> € 55,-
(incl. materiaal en drinken)           Kinderfeestje
Ook is er de mogelijkheid voor een kinderfeestje. Dit kan bij Tekenspoor maar ook op locatie bv bij jou thuis. Natuurlijk overleggen we vooraf over de invulling van het feestje.

 

Data Tekenen met kinderen

Geen evenementen

Contact

Hermanna Dogger

Verlengde korte Steeg 6
7772RZ Hardenberg 

06 4393 0586

info@tekenspoor.nl

Lid van Tekentaal

Ik ben lid van de vereniging Tekentaal (VT)